Supergaaf om te doen: Reverend Horton Heat

Soms krijg je iets heel bijzonders aangeboden. De videoklus die ik laatst deed voor Reverend Horton Heat is zoiets. Het is te gek om content te mogen maken over een band die ik zelf gaaf vind. Maar nog gaver is het als de band het zelf wil gebruiken. Met gepaste trots kan ik melden dat mijn filmpje inmiddels op het spiksplinternieuwe officiële Youtube-kanaal van Reverend Horton Heat staat.

Vervolg op een gastblog

In een eerder artikel had ik het er al eens over: Nummer van de Dag. Als allereerste gastblogger schreef ik een artikel over ‘It’s a dark day’ van de Amerikaanse band Reverend Horton Heat. In het artikel heb ik een aantal vragen over het nummer. Die vragen heeft frontman Jim Heath beantwoord voor de camera.

Er staat ook nog een ander filmpje online. Dit gaat over de Europese tour die de band eind 2011 deed. Ook dit heb ik voor de band gemaakt. De beelden zijn overal in Europa gemaakt. De live geluidsopnames zijn van een optreden in Spanje.