Hier zie je me tijdens een workshop SEO copywriting

Hier zie je me tijdens een workshop SEO copywriting

In mijn workshop SEO copywriting breng ik je de basis van SEO copywriting. In plaats van SEO teksten voor je te schrijven, leer ik je hoe je zelf goede webteksten schrijft.

Meer informatie aanvragen

Goede SEO teksten worden begrepen door zoekmachines en zetten bovendien bezoekers aan tot actie. Het doel is beter scoren in de gratis zoekresultaten en uiteindelijk klanten te maken van je bezoekers.

In een ochtend of middag leer je hoe je betere teksten schrijft om zo meer resultaat te halen uit je webteksten in het bijzonder en je website in het algemeen.

Leer zelf SEO teksten schrijven in een workshop SEO copywriting

Bij het schrijven van webteksten spelen SEO, leesbaarheid, conversie en natuurlijk mensen een heel belangrijke rol. Daarom is dit een heel andere vorm van copywriting.

In de workshop SEO copywriting neem ik je mee door dit dynamische online speelveld. Het gaat om een workshop, je gaat zelf dus ook actief aan de slag met het schrijven van webteksten. Daarbij maak je gebruik van de handvatten die ik je bied. Zo haal je meer resultaat uit je website!

De workshop in het kort

pijl_klein

Ik ben freelance SEO copywriter sinds 2010
Je leert de basis van SEO copywriting in een dagdeel
Gericht op SEO, bezoekers, leesbaarheid en conversie
Zelf actief aan de slag met webteksten

Voor wie is deze workshop?

De workshop SEO copywriting is voor iedereen die meer wil weten over het schrijven van SEO teksten. In de praktijk bestaan de deelnemers uit bijvoorbeeld (web)redacteuren, online marketeers en communicatiemedewerkers.

Wil jij ook meer halen uit je webteksten? Wil je in een dagdeel de basis van SEO copywriting leren? Kunnen je medewerkers hulp gebruiken bij het schrijven van teksten voor de website?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie over de workshop SEO copywriting aan!