Teksten voor zoekmachines én bezoekers

Als SEO copywriter heb ik me gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor websites. Ik adviseer je graag op het gebied van SEO copywriting en content. Door mijn specialisatie heb ik veel kennis over SEO teksten en alles wat erbij komt kijken.

Ik ben overtuigd! Doe mij een gratis proeftekst!

SEO copywriter: 100% gefocust op websites

Door mijn focus op het web houd ik onder andere hiermee rekening in mijn teksten:

  • Zoekmachines: door middel van keywords en combinaties van keywords
  • Bezoekers: door het geven van antwoorden in de tekst
  • Leesbaarheid: van een scherm lezen is lastig
  • Overtuigingskracht: met de juiste woorden je bezoeker laten converteren

Ik focus me 100% op teksten voor websites

Bespaar tijd en geld

Natuurlijk kun je ook zelf de teksten schrijven voor je website. Op mijn blog vind je een hele hoop tips die je daarbij kunnen helpen. Ook geef ik SEO copywriting workshops. Handig voor iedereen die in een dagdeel de basis van SEO copywriting wil leren. Na de workshop schrijf je zelf webteksten!

Content voor websites, webshops en social media

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan het ontwerp van een website. Natuurlijk moet het er goed uitzien. Maar ook de inhoud is belangrijk. Een website is allang geen visitekaartje meer waarop staat wat je telefoonnummer is. Net zoals een webshop meer is dan een prijslijst op internet. En tegenwoordig moet je ook nog eens actief zijn op sociale netwerken. Maar ook daarvoor heb je content nodig. Een SEO copywriter maakt die voor je. Ik maak overigens ook andere content voor je.