SEO Copywriting

Teksten voor websites

Ik ben SEO copywriter: ik schrijf teksten voor websites. SEO staat voor Search Engine Optimization. Door teksten te optimaliseren voor zoekmachines wordt je website beter gevonden. Maar het allerbelangrijkst is je bezoeker, die wordt namelijk je klant, niet de zoekmachine. Ik help je bezoeker te overtuigen om een actie te ondernemen op je site. Een aankoop doen, of zich inschrijven op een nieuwsbrief bijvoorbeeld, als dat het doel van je site is.

Gratis proeftekst door een ervaren SEO copywriter

Goed gevonden worden heeft geen nut als je je bezoeker niet overtuigt. Dan is hij namelijk snel weer weg. Een goede webtekst wordt gevonden, lees lekker weg én overtuigt jouw bezoeker. Ik overtuig je graag met een gratis proeftekst waarin ik laat zien hoe ik jouw doelgroep aanspreek en overtuig.

 

Een SEO copywriter schrijft unieke teksten die waardevol zijn voor je bezoeker

Niet zomaar een tekst met keywords

Teksten optimaliseren voor het internet is meer dan zoveel mogelijk keywords in je tekst zetten. Lezen vanaf een beeldscherm is nog altijd lastig voor veel mensen. Een slecht geschreven tekst betekent in veel gevallen dat je bezoeker een pagina teruggaat en het volgende zoekresultaat aanklikt. Een goed geschreven tekst boeit je bezoeker, waardoor hij doorleest. Dat geeft je een klein beetje tijd om je bezoeker te overtuigen.

Workshops

SEO copywriting kun je zelf natuurlijk ook leren. In een workshop SEO copywriting bijvoorbeeld. In een ochtend of middag breng ik je de basis van SEO copywriting bij. Wil je je collega’s er ook bij hebben? Geen probleem! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vragen staat vrij

Wil je een proeftekst voor jouw website? Of wil je me direct inhuren? Stuur me een bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.