Ook 1.0 klanten binnenhalen…

Het spandoek voor het raam van mijn kantoor

Het spandoek voor het raam van mijn kantoor

Als SEO copywriter ben ik natuurlijk voortdurend bezig met het binnenhalen van bezoekers via internet. Voor mijn klanten, maar ook voor mezelf.

Na al ongeveer een jaar op mijn kantoor te werken, moeten er nog steeds gordijnen komen. Probleem is dat ik die een beetje saai vind. Daarom heb ik 2 spandoeken laten maken met mijn logo erop. Ze hangen nu een week en wat schetst mijn verbazing?

Zojuist gaat hier de bel. Het is iemand van hier om de hoek, van een bedrijf dat onder andere websites bouwt en (online) campagnes bedenkt. Of we niet eens kunnen kletsen. Ze doen namelijk het een en ander met zoekmachine marketing maar ze hebben geen eigen SEO copywriter

Ook in de Lijsterbesstraat in Eindhoven, niet bepaald een doorgaande weg met veel verkeer, werkt 1.0 reclame prima. En dat binnen een week! Ik like het wel.

0
0