Mijn offline debuut

Goggleboy advertentie in de SpeedfestkrantMet Goggleboy richt ik me op de online wereld. Onlangs heb ik toch mijn offline debuut gemaakt. Vanaf deze week staat er namelijk een heuse Goggleboy-advertentie in de Speedfestkrant.

Mijn vrienden van Peter Pan Speedrock organiseren elk jaar hun eigen festival Speedfest in het Klokgebouw hier in Eindhoven. Dit jaar wordt het op 10 december gehouden. Een aantal van mijn favorieten: Reverend Horton Heat, Monster Magnet, Gewapend Beton en uiteraard de gastheren zelf.

Voor de Speedfestkrant, waarin onder andere interviews, tijdschema’s en andere informatie staat, zochten de heren naar adverteerders. Omdat ik het festival een warm hart toedraag heb ik besloten om te adverteren. De krant wordt gedrukt in een oplage van 30.000 stuks en wordt deze maand landelijk verspreid als bijlage van LiveXS. Ik heb al best wel wat reacties gehad en ben benieuwd of het me werk oplevert.

Wie weet zie ik je 10 december in het Klokgebouw!

0
0