Goggleboy sponsort Dutch Chili Fest

De poster van Dutch Chili FestOmdat ik dit festival zo’n warm, nee gloeiendheet en ontzettend pittig hart toedraag, sponsor ik Dutch Chili Fest 2012. Op 29 september vindt dit pittige feestje van 12.00 tot 20.00 uur plaats bij het Klokgebouw in Eindhoven en de entree is helemaal gratis!

Alles over pepers

Op Dutch Chili Fest kom je alles, maar dan ook echt alles te weten over deze licht ontvlambare specerij. Van thuiskweker tot professional, van gedroogde peper tot hot sauce of sambal, noem maar op. Er zijn ook een aantal wedstrijden rondom pepers, zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een hamburgerwedstrijd waarbij je de heetste hamburger van Nederland voor je kiezen krijgt. Dutch Chili Fest is er voor echte vuurvreters en iedereen die meer wil weten over pepers.

Vermaak voor jong en oud

Omdat je natuurlijk niet 8 uur lang pepers gaat eten is er ook nog ander vermaak op Dutch Chili Fest. De jongste bezoekers worden opgevangen in Pepperland, een mini-kinderdorp met professionele begeleiding. Terwijl de volwassenen genieten van een biertje of glas melk (om te blussen!) staat er een drietal bands op de bühne en zal ik zelf een paar pittige krakers draaien op de platenspelers.

Gratis posters!

Op het Goggleboy hoofdkwartier hangt al een Dutch Chili Fest posterWil jij helpen door een poster op te hangen bij je thuis, in je kantoor of op een andere plek? Vraag een gratis poster aan via de organisatie. Zoals je ziet op de foto hiernaast geef ik zelf het goede voorbeeld. Op het Goggleboy hoofdkwartier prijkt inmiddels een Dutch Chili Fest poster.

Dutch Chili Fest op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Dutch Chili Fest zullen de komende weken verschillende filmpjes over het evenement worden geplaatst. De eerste staat er sinds gisteren op.

0
2