Dries Roelvink heeft nummer 1 hit dankzij social media

Nooit eerder heeft Dries Roelvink een nummer 1 hit gehad en dat heeft hem altijd dwars gezeten. Roelvink zingt al 25 jaar en probeert met name de laatste jaren op alle mogelijke manieren in de spotlights te komen. Natuurlijk door te blijven zingen en platen uit te blijven brengen, maar bijvoorbeeld ook met de op zijn minste aparte film ‘I Love Dries’ heeft hij een poging gedaan om eeuwige roem te bereiken. Wat hij ook deed, de nummer 1 hit die hij zo graag wilde bleef uit.

Tot afgelopen week. Dankzij microblogdienst Twitter is het hem eindelijk gelukt om een nummer 1 hit te scoren. Via zijn Twitteraccount heeft Dries zijn volgers opgeroepen om zijn laatste creatie ‘Alleen Door Jou’ een week lang legaal te downloaden, zodat de downloads meetellen voor de hitcijfers. Voor de fans een eenmalige investering van 99 eurocent, voor Dries van onschatbare waarde.

Uiteraard waren er ook genoeg mensen die hierover hun ongenoegen hebben geuit, zo zou hij hiermee op een ongeoorloofde wijze de hitparade proberen te beïnvloeden, maar uiteindelijk hebben genoeg mensen hem zijn nummer 1 hit gegund en nu is het dus zover: Dries Roelvink heeft zijn eerste nummer 1 hit!

Dries, gefeliciteerd!

0
1