Een (ansicht)kaart van Coolblue

Een kaartje van CoolblueEen systeemcamera kopen kan natuurlijk overal. Ik kan me online prima oriënteren, maar na talloze voorbeeldfoto’s, reviews en filmpjes heb ik 2 modellen op het oog. Ik wil ze onderhand wel eens vasthouden en proberen. Mijn ervaringen met Coolblue zijn louter positief. Ze verkopen zo’n beetje alles en hebben voor alle producten een specifieke webwinkel. SEO is duidelijk onderdeel van hun online strategie.

Webwinkel met een écht winkelpand

In mijn woonplaats Eindhoven hebben ze bovendien een winkel, waar veel producten op voorraad zijn (en anders de volgende dag voor je klaarliggen). Ik krijg uitgebreid advies van medewerker Bart, die overduidelijk kennis van zaken heeft. Omdat ik het nog niet zeker weet besluit ik er nog een nachtje over te slapen.

Kopen, kopen, kopen…

De volgende dag ben ik eruit. Het wordt een Samsung NX-2000, die dankzij zijn touchscreen gemakkelijk in gebruik is. Omdat het gesprek met Bart erg prettig was, vraag ik weer naar hem. Het is snel geregeld. Geheugenkaartje erbij, extra accu, en ik ben klaar om te gaan.

Een kaartje in de bus

Een paar dagen later ligt er een handgeschreven ansichtkaart van Coolblue in de brievenbus. Om me te bedanken voor de aankoop en om me er veel plezier mee te wensen. Met de groeten van Bart.

Bij Coolblue zijn ze blij met hun klanten en dat laten ze ook merken. Een tevreden klant hoeft echt niet veel te kosten.

De achterkant van de kaart